2e groep ‘Vooruit met de bakker’ van start. Inschrijving van start tijdens Bakkersvak.

bakkerijsupportNieuws

Haaften, maart 2018. Het actieve ondersteuningstraject ‘Vooruit met de bakker’ dat vorig jaar juni van start ging krijgt dit jaar een vervolg met een tweede groep ondernemers. Het traject is een initiatief van Bakeplus, BakkerijMonitor en Bakkerij Support. Meer informatie is beschikbaar op www.vooruitmetdebakker.nl

 

Vooruit met de bakker

Het traject dat exclusief wordt aangeboden aan Bakeplusklanten bestrijkt een volledig kalenderjaar waarin de deelnemende bakkerij ondernemers worden ondersteund op een breed scala aan onderwerpen. Het complete traject bestaat uit 4 interactieve bijeenkomsten, de wekelijkse rapportage van de BakkerijMonitor, een bakkersonderzoek (consumentenonderzoek), 2 verkoopchallenges voor medewerkers, een klantenherkomstanalyse, een assortimentsanalyse, een facebookscan                , 4 vrije consultancyuren, een medewerker tevredenheidsonderzoek, de inzet van een winkelterminal voor het meten van klanttevredenheid en diverse nieuwsbrieven voor medewerkers én ondernemers.

 

Jules Peeters, Bakeplus: ‘We bieden een compleet pakket van diensten aan waarbij we samen met de deelnemende ondernemers doelen willen realiseren op het gebied van rendementsverbetering, online én offline marketing, assortimentsmanagement en consumenten- en medewerkertevredenheid. De samenwerking met Joep Gommans (Bakkerij Support) en Friso Berghuis (BakkerijMonitor) is een mooie verbinding van jarenlange praktijkervaring en theoretische kennis. Dit vormt een goede basis voor dit ondersteunende traject voor ondernemende bakkers. Daar dragen wij, Bakeplus, graag een steentje aan bij’.

 

Onderscheidend

Joep Gommans: ‘Het traject Vooruit met de bakker is anders dan alle andere initiatieven die in de branche te vinden zijn. We gaan op een praktische en doelgerichte manier te werk. Zo worden bijvoorbeeld alle medewerkers van de deelnemende bakkerijen rechtstreeks door ons op de hoogte gehouden van het traject. Ook organiseren we enkele verkoopchallenges waarbij de winkels onderling de strijd aangaan en geprikkeld worden om de verkoopprestaties te verbeteren. Dit wordt ondersteund door offline- en online promotiematerialen’.

 

Beperkt aantal plekken beschikbaar, inschrijving start tijdens Bakkersvak

Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geïnteresseerde Bakeplus klanten doen er dus goed aan om hun interesse zo spoedig mogelijk kenbaar te maken via de Bakeplusvertegenwoordiger of via de link op www.vooruitmetdebakker.nl  De tweede groep van ‘Vooruit met de bakker’ gaat van start op 18 juni 2018. De inschrijving sluit 1 mei. Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk om geautomatiseerd te zijn middels een van deze systemen: Bake-it/Orbak (Marti-Orbak software), WeightManager (Lenstra), Fritec (Ing. bureau Prompt), Compad bakkerij, Digi, Deluca, M-plus of Unitouch (Biesbroeck).

 

Meer informatie is beschikbaar op www.vooruitmetdebakker.nl