Enquête Pasen, Koningsdag en 5 mei

Joep GommansNieuws

Bron: Bakkerswereld.nl

Bakkerswereld, BakkerijMonitor en Bakkerij Support houden een korte enquête via Bakkersonderzoek.nl (onderdeel van Bakkerij Support) over de Paasverkopen en openstelling op Koningsdag en 5 mei. Het doel is bakkers te helpen met de keuzes die gemaakt moeten worden. Vul in een paar minuten de online-enquête in.
Blijf je open met jouw winkel? En welk assortiment biedt je die dagen aan?

Vul hier de enquête in

Hoewel het gemis van leveringen aan horeca en derde kanaal blijft bestaan, en bakkers in met name toeristische gebieden en binnensteden het moeilijker hebben, zijn er veel collega-bakkers die tijdens de Pasen goed lijken te hebben gedraaid met winkels en webshop. Hoe goed ging het?

Wel of niet open?
De volgende feestdagen staan bovendien op stapel: Koningsdag (omgedoopt tot Woningsdag) en Bevrijdingsdag 5 mei. De ene bakker gaat Koningsdag wel open en is 5 mei dicht, terwijl de ander alleen op bestelling gaat produceren. Waar kies jij voor? En welk aangepast (oranje)assortiment biedt je dan aan?

Je ontvangt automatisch de resultaten
Deelnemers ontvangen automatisch en gratis de analyse van de enquête, die maandag 20 april wordt gemaakt als de enquête sluit.

Een samenvatting van de resultaten wordt gepubliceerd op bakkerswereld.nl

Individuele resultaten worden strikt vertrouwelijk  behandeld en nooit zonder expliciete toestemming  gepubliceerd.