Image

Joep Gommans

Gepassioneerd ondernemer in hart en nieren binnen de bakkerijbranche!

Werkervaring
Ik heb 16 jaar werkervaring als zelfstandig ondernemer op het gebied van Marketing, winkelcoaching en alle bijkomende bedrijfskundige zaken binnen een middelgroot bakkersbedrijf. Daarnaast ben ik op commissiebasis 12 jaren werkzaam geweest voor de landelijke marketingcommissie van het Echte Bakkersgilde waarvan 5 jaren als voorzitter. Met Bakkerij Support ondersteun ik sinds 2015 bakkerijen door het hele land op het gebied van marketing in de brede zin van het woord.

Opleiding
Na het afronden van de bakkersopleiding op de vakschool in Wageningen vervolgde ik mijn weg met een HBO Marketingopleiding en behaalde onder andere het NIMA-A-diploma. Enkele jaren later rondde ik tevens de hbo-bedrijfskunde Bacheloropleiding af.

Bakkerij Support, een praktisch en doelgericht
Na 16 jaren werkzaam te zijn geweest binnen het eigen bakkersbedrijf besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met mijn nieuwe bedrijf Bakkerij Support ben ik ervan overtuigd om een toegevoegde waarde te zijn voor elke bakkerij ondernemer. Mijn werkgebied is heel Nederland, mijn werkwijze is praktisch en doelgericht.

Wat zeggen anderen over Bakkerij Support?

Dit zeggen anderen

"Voordat we Joep ontmoet hadden liepen we steeds achter de feiten aan. We hadden geen webshop, een oude website, een Tv scherm dat niet meer gebruik werd.  Facebook werd sporadisch gebruikt en we hadden geen Instagram account. We wisten eigenlijk de mensen niet meer te bereiken.

Na de eerste ontmoeting voelden we meteen dat Joep begreep met welke problemen we zaten. Hij maakte een stappenplan voor ons.  Binnen een half jaar realiseerden we een nieuwe website, webshop en begonnen we maken het maken van foto's en video's voor Facebook en Instagram. Het was een hele uitdaging, zeker het opstarten van de webshop, maar Joep hielp ons steeds en hield ons scherp door vast te houden aan de deadlines. Doordat Joep zelf uit een bakkersfamilie komt hadden we vaak aan een paar woorden genoeg en dan begreep Joep meteen wat we wilden of bedoelden. Ook de koppeling met de nieuwe website en webshop heeft Joep in samenwerking met Marti prima geregeld.

De complete introductie van de webshop met alle commerciële middelen zoals Instagram, Facebook, bakkers tv, regionale pers, landelijke vakpers en flyers  heeft Joep tot in de puntjes verzorgd en dat heeft ervoor gezorgd dat onze webshop vanaf dag 1 zeer succesvol is. We zijn weer bij de tijd en we kunnen mensen nu via allerlei kanalen bereiken. We zouden dit nooit hebben kunnen realiseren zonder Joep. En iedere keer als we bellen met een vraag of probleem helpt Joep je meteen, hij heeft vaak aan een half woord al genoeg. We hopen dat we nog lang met Joep mogen samenwerken."
*Henriette en Richard Morssink

"Joep Gommans is een ondernemer die praktisch en doelgericht te werk gaat. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn werkwijze een toegevoegde waarde is voor elke bakkerondernemer".
*Geert Caniels, directeur Echte Bakkersgilde

"Joep heeft veel ervaring en heeft maar een half woord nodig om de situatie te overzien. Door zijn pro-actieve houding heeft hij ons veel verder gebracht dan dat we hadden gehoopt. Joep spreekt “onze taal” en is daarom de perfecte partner om zaken mee te doen".
*Carin Peters, Christine De Echte Bakker