Placeholder

Joep Gommans

Gepassioneerd ondernemer in hart en nieren binnen de bakkerijbranche!

Werkervaring
Ik heb 16 jaar werkervaring als zelfstandig ondernemer op het gebied van Marketing, winkelcoaching en alle bijkomende bedrijfskundige zaken binnen een middelgroot bakkersbedrijf. Daarnaast ben ik op commissiebasis 12 jaren werkzaam geweest voor de landelijke marketingcommissie van het Echte Bakkersgilde waarvan 5 jaren als voorzitter.

Opleiding
Na het afronden van de bakkersopleiding op de vakschool in Wageningen vervolgde ik mijn weg met een HBO Marketingopleiding en behaalde onder andere het NIMA-A-diploma. Enkele jaren later rondde ik tevens de hbo-bedrijfskunde Bacheloropleiding af.

Bakkerij Support, een praktisch en doelgericht
Na 16 jaren werkzaam te zijn geweest binnen het eigen bakkersbedrijf besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met mijn nieuwe bedrijf Bakkerij Support ben ik ervan overtuigd om een toegevoegde waarde te zijn voor elke bakkerij ondernemer. Mijn werkgebied is heel Nederland, mijn werkwijze is praktisch en doelgericht.

Wat zeggen anderen over Bakkerij Support?

Dit zeggen anderen


“Joep Gommans is een ondernemer die praktisch en doelgericht te werk gaat. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn werkwijze een toegevoegde waarde is voor elke bakkerondernemer”.

*Geert Caniels, directeur Echte Bakkersgilde

“Joep heeft veel ervaring en heeft maar een half woord nodig om de situatie te overzien. Door zijn pro-actieve houding heeft hij ons veel verder gebracht dan dat we hadden gehoopt. Joep spreekt “onze taal” en is daarom de perfecte partner om zaken mee te doen”.
*Carin Peters, Christine De Echte Bakker