Vers voor Vandaag: Verspil minder, Geniet meer!

Joep Gommans, eigenaar van de start-up Vers Voor Vandaag, heeft met trots aangekondigd dat het momenteel in de pilotfase verkeert. Deze veelbelovende onderneming is door de Nederlandse overheid erkend als 'Voedselvernieuwer', en Joep Gommans heeft met succes het Business Innovation Program Food doorlopen.

Ontdek een nieuwe wereld van duurzaamheid en ambachtelijkheid met Vers Voor Vandaag en strijd samen tegen voedselverspilling! Via onze app kunnen ondernemers in verse, ambachtelijke sectoren hun restproducten verkopen. Dit is niet zomaar een verkoopmethode - het is een kans om de planeet te ondersteunen, geld te besparen en tegelijkertijd het lokale ambacht en de lokale werkgelegenheid te stimuleren. Doe mee en verander de manier waarop we consumeren, terwijl we onze gemeenschap en onze wereld ondersteunen! Vers Voor Vandaag: Verspil minder, Geniet meer!

Vers Voor Vandaag stelt de versondernemer centraal, waardoor het platform niet alleen duurzaam is voor onze planeet en de portemonnee van de consument, maar ook duurzaam is voor lokaal ambachtelijk ondernemerschap en het behoud van werkgelegenheid. Vers Voor Vandaag biedt ambachtelijke versondernemers de mogelijkheid om restproducten via de app aan consumenten te verkopen tegen een vergoeding die bijna 70% hoger ligt dan bij bestaande alternatieven.

Vers Voor Vandaag draagt bij aan de voedseltransitie en SDG doel 12.3: Tegen 2030 de voedselverspilling in winkels en bij consumenten per capita halveren. Joep: "We verspillen vandaag 42% van de gezonde voeding in de EU. We produceren en consumeren zonder voldoende rekening te houden met de impact op de natuurlijke rijkdommen van de planeet. Daarom moeten we 'meer doen, met minder'. Vers voor Vandaag streeft naar een verspillingsvrije ambachtelijke bakkerijbranche in 2030 door bakkers in staat te stellen hun restproducten te verkopen, waardoor 7 miljoen kilo broodverspilling wordt voorkomen".

Zijn jouw ambachtelijke lekkernijen ook te lekker om weg te gooien? Neem dan contact op voor meer informatie.

 Tongerloseweg 23
5963 NR Hegelsom

06-10988842
joep@versvoorvandaag.nl
Kvk: 58060480

Image

Over Joep Gommans

Joep Gommans, eigenaar van Vers Voor Vandaag, groeide op tussen de geur van versgebakken brood en het geluid van draaiende bakkersovens. Als kind was hij al gefascineerd door de drukte en bedrijvigheid in de bakkerij van zijn ouders. Het was alsof hij de bloem en gist door zijn aderen voelde stromen. Die vroege jaren vormden de wortels van zijn passie voor ambachtelijk brood en ondernemerschap.

Met een rugzak vol ervaring en een hart vol ambitie begon Joep zijn eigen reis als ondernemer. Met een scherp zakelijk inzicht en een creatieve geest, werd hij een gewaardeerde marketeer en bedrijfskundige. Hij was 12 jaar eigenaar van Bakkerij Gommans in Sevenum en was eindverantwoordelijk voor de marketing, financieen, verkoop en HRM voor de 50 medewerkers. In 2015 richtte Joep Bakkerij Support op, een bedrijf dat zich toelegt op het ondersteunen van bakkers met marketing in de breedste zin van het woord.

Na acht succesvolle jaren bij Bakkerij Support voelde Joep dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij wilde niet alleen de bakkerijen helpen groeien, maar ook een directe impact hebben op het verminderen van voedselverspilling. Met zijn achtergrond als bakker en zijn expertise in marketing en bedrijfskunde, besloot Joep de start-up Vers Voor Vandaag op te richten. Vers Voor Vandaag is niet zomaar een bedrijf voor Joep; het is een missie.

Met Vers Voor Vandaag in volle gang, brengt Joep zijn visie tot leven. Hij combineert zijn liefde voor ambachtelijk vakmanschap met zijn drive om een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld. Met elke stap die hij zet, van het ontwikkelen van de app tot het samenwerken met partners, blijft Joep trouw aan zijn roots als bakkerijkind dat droomde van een wereld waarin vers voedsel wordt gewaardeerd en verspilling wordt geminimaliseerd.