Placeholder

Visie en strategie

U heeft als ondernemer een visie, maar is deze visie ook echt helder voor u en uw medewerkers? En is deze visie ook vertaald in een helder plan met meetbare doelen? Een goede visie is het startpunt voor een betere onderneming. Het helpt u een heldere koers uit te zetten en uw doelen te realiseren.

Bakkerij Support geeft praktische en doelgerichte ondersteuning en advies op maat aan bakkerij ondernemers.  Mijn overtuiging is dat een goed advies uitsluitend van toegevoegde waarde is wanneer gedegen ondersteuning erop volgt. Aan goed bedoelde adviezen die op de plank belanden heeft u als ondernemer niets, deze kosten u enkel tijd, geld en energie en leveren niets op.

Als ambachtelijke bakker scoort u hoog op de schaal van “puur, echt en authentiek zijn”. Maar hoe zit het met uw score op het gebied van het vertellen van uw verhaal aan de klant, de marketing of storytelling? De Retail scoort juist hoog op hun marketing, echter is men vaak nep. Ik help u uw verhaal perfect te vertalen naar de klant zodat u zich kunt onderscheiden van uw collega’s en de Retail!