Workshop 'Webshop fotografie en promotie'


Hoe zorg je ervoor dat je potentiële klanten verleidt om te bestellen? Een goede foto kan het verschil maken tussen een bestelling of een afhaker. Maar hoe maak je zelf een goede foto met je smartphone? Bakkerij Support heeft de oplossing voor je. Op jouw locatie organiseert Joep Gommans van Bakkerij Support een workshop waarin je leert hoe je met je smartphone professionele foto’s maakt voor je webshop. Je gaat zelf aan de slag met je eigen producten met behulp van een Foldio3 Lightbox, die je na afloop mag houden.

De 4 uur durende workshop biedt niet alleen hulp bij het maken van professionele foto’s, maar ook bij het opzetten van een effectieve webshopactie om meer klanten te trekken en te binden. Daarnaast leer je hoe je jouw webshop kunt optimaliseren en promoten via sociale media. Tijdens de workshop leer je ook hoe je met behulp van kunstmatige intelligentie teksten genereert voor jouw webshop en sociale media.

Om deel te nemen aan de workshop heb je ca. 20 producten nodig die je wilt fotograferen, een smartphone met daarop de gratis app Lightroom van Adobe en de App Photoroom (gratis versie nodig tijdens de workshop), en voldoende batterij en opslagruimte.

De prijs voor deze workshop bedraagt € 795,- excl. btw, inclusief een Foldio3 Lightbox

Image
Image
Image

Workshop 'Video met jouw Smartphone'

De Workshop 'Video met je Smartphone' biedt jou de kans om je culinaire vaardigheden in de schijnwerpers te zetten met behulp van moderne videotechnieken. Tijdens deze 4 uur durende workshop leer je de essentiële aspecten van het creëren, bewerken en promoten van hoogwaardige videocontent, allemaal met de gebruiksvriendelijkheid van je eigen Smartphone. De nadruk ligt op het vastleggen van de bakprocessen op een visueel aantrekkelijke manier en het effectief promoten van je bakproducten via digitale kanalen.  De kosten voor deze workshop bedragen 795 euro. De workshop wordt gehouden in jouw eigen bakkerij, waardoor je in een vertrouwde omgeving kunt leren en toepassen. De beschikbare plaatsen zijn beperkt tot maximaal 4 deelnemers per sessie. Investeer vandaag nog in het verbeteren van je bakkersvaardigheden en de zichtbaarheid van je bakkerij. 

De prijs voor deze workshop bedraagt € 795,- excl. btw

Enkele resultaten na het voltooien van deze workshop: