Interesse in een Foto- video workshop op locatie?

Workshop foto- en video met je smartphone

  • DOWNLOAD de presentatie die Joep gegeven heeft op 9-10-2019
  • LINK naar de gebruikte materialen  en clipping path India

Foto's vlaaikeuring 2019

Op zoek naar de promotiematerialen? Scroll verder naar het einde van deze pagina.

Promotiematerialen Week van de Limburgse ambachtelijke bakker 2019

Download hier alle online promotiematerialen voor de week van de Limburgse ambachtelijke bakker 2019.

Downloads

  • DOWNLOAD de Video voor gebruik op sociale media, website of Tv-scherm
  • DOWNLOAD de berichten voor op sociale media inclusief voorbeeldteksten, Facebook profielfoto en omslagfoto
  • DOWNLOAD de voorbeeldteksten voor sociale media

Over de week van de Limburgse ambachtelijke bakker

Bakeplus en een werkgroep van (oud)bakkers organiseren dit jaar weer de Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakker (7 tot en met 12 oktober), met daarbij de jaarlijkse vlaaikeuring. Dit jaar is er in samenwerking met Dagblad de Limburger ook een consumentenwedstrijd opgezet.

‘De vlaai is een product waar Limburgers, en vooral de Limburgse bakkers, met recht trots op zijn. Dit jaar zijn we erin geslaagd om samen met Dagblad De Limburger ook een consumentenwedstrijd op te zetten, om zo nog meer aandacht te genereren voor onze klanten, de bakkers’, zegt Jules Peeters van Bakeplus. ‘Woensdag 14 augustus stond een 4 pagina’s dikke publicatie in de krant. Mooie reclame voor het bakkersvak.’

Bakkers verdienen de aandacht
‘De vlaaikeuring is meer dan alleen een wedstrijd’, zegt Peeters over de Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakker 2019. ‘De organisatie wil hiermee benadrukken dat welverdiende aandacht voor de bakkers hét voornaamste doel is van deze mooie week.’ De jaarlijkse vlaaienkeuring vindt dit jaar plaats op 8 en 9 oktober.

Interactief promotiepakket
Deelnemers ontvangen een promotiepakket voor offline én met speciale nadruk op online gebruik. Denk hierbij aan een dagelijks bericht voor social media inclusief voorbeeldteksten, een video voor gebruik op social media, website en tv-scherm, een Facebook omslagfoto en een consumenten vlaaienquiz!

Workshops
Om extra tips en inspiratie op te doen organiseren wij dit jaar voor deelnemers een gratis vlaaiendemo door oud winnaars én het Nederlands Patisserie Team op 10 en 11 september.

Aanmelden
Wilt u meer informatie ontvangen of uw bakkerij aanmelden voor deze mooie week? stuurt u dan een email naar marketing@bakeplus.nl of neem contact op met uw contactpersoon van een van de deelnemende firma’s: Bakeplus, Beko, Dobla of Hela.