Bakkerij Support lanceert BakkersTV.nl

bakkerijsupportNieuws

Eenvoudige en betaalbare Narrowcasting voor de bakkerij

Toen een bakker onlangs de vraag stelde aan Joep Gommans van Bakkerij Support of hij een oplossing had voor de Tv-schermen die op zwart stonden in de winkels van de betreffende bakker was het idee voor BakkersTV.nl geboren.

Joep: “Ik ken veel bakkerswinkels waar in het verleden ooit een scherm is neergehangen dat inmiddels op zwart staat. De reden is waarschijnlijk dat het te veel werk bleek om het te onderhouden of de kosten te hoog waren. Toen ik de vraag kreeg om een oplossing te bedenken voor dit probleem werd ik direct positief getriggerd. Veel bestaande Narrowcasting systemen stellen specifieke eisen aan de hardware waardoor nieuwe investeringen vaak vereist zijn. Daarnaast lopen de maandelijkse kosten voor het gebruik van een dergelijk systeem al snel op wanneer het draait op meerdere schermen en vestigingen.

BakkersTV.nl

Het systeem dat Bakkerij Support in eigen beheer heeft gebouwd is laagdrempelig, simpel en betaalbaar. Als bakker betaal je eenmalig een bedrag van 295 euro en krijg je een op maat ingericht systeem dat slides kan draaien met foto, video, YouTube, websitekoppelingen en teksten. De basisinrichting bevat slides met eigen huisstijl, foto’s en aanbiedingen. Het systeem is volledig webbased. Dat wil zeggen dat elk scherm met een actieve internetverbinding en browser BakkersTV.nl kan draaien. Voor een vast bedrag van 30 euro per maand mag een bakker zoveel schermen, vestigingen en slides aanmaken als hij wil.

Beeldschermen

Bakkerij Support levert geen schermen. Wel leveren we per scherm een Android mini PC (€ 75,- p/st) die met een bijgeleverde HDMI kabel op een scherm is aan te sluiten. Op de mini PC is software geïnstalleerd die BakkersTV automatisch opstart, full screen wordt weergegeven, meldingen op het scherm van bijvoorbeeld updates tegenhoudt en die het scherm in de avond en nacht automatisch op slaapstand zet.

Voor de levering en installatie van schermen is een lokaal installatiebedrijf vaak handiger. Die zit dichtbij en kan ook in het geval van een storing sneller en goedkoper optreden

Meer informatie over BakkersTV.nl is HIER vinden.